Blogiarkisto

tiistai 29. marraskuuta 2016

Tervetuloa Tonttulaan! Mukava kun tulit, tykätään kovasti kun meitä käydään täällä tervehtimässä :) Tonttula alkaa valmistua, on purettu 5 vuotta sitten sivuun jäänyttä askarteluvarastoa meidän kerrostaloasunnon kellarikerroksesta miesystäväni Reinon lapsuuskodin yläkertaan, se on ollut tyhjänä nyt usean vuoden ajan, vanhan äidin siirryttyä Taivaan Kotiin. Alakerta on ollut asuttuna Reinon omalla perheellä. lapset ovat aikuistuneet ja muuttaneet omilleen, kuin myös entinen vaimokin. Kaksi yksinäistä löysi toisensa pari vuotta sitten ja nyt ollaan sitten tässä pisteessä että yläkerta muotoutuu uudelleen :) 
Tonttula sai nimensä joulun valoista, tuoksuista ja tunnelmista,
joulu on ihanaa aikaa ja siksi Tonttula pysyy nimellään vuodet ympäriinsä, eihän tonttujen kuukaudet ole koskaan toimettomat, aina löytyy tontuille töitä, varsinkin semmoisille iloisille ja touhukkaille tontuille, jotka tykkäävät tehdä!
 💛💛💛💛💛💛 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa todella ihanalta ja mukavalta paikalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Orvokki, tästä aikaa kun oon viimeksi blogannut, täytyy saada blogin taustavärit ja muut asetukset kuntoon että saadaan toimiva pohja :) Kiva kun oot käynyt kattelemassa :)

      Poista